happyfishing.hu
Happy Fishing - Mindent a horgászathoz

Felhasználási feltételek

A Happy Fishing egy olyan információs portál, ahol különböző szűrők segítségével számos kritérium alapján kereshetsz magyarországi horgászboltok, horgásztavak, horgász webáruházak és horgásztanyák között. Ezen kívül olvashatsz horgászattal kapcsolatos témákról, illetve megmutathatod mekkora hal akadt a horgodra nemrég, vagy akár a múltban.

Oldalunk nem közvetít semmilyen formában az érdeklődök és az oldalon megjelenő hirdetők között. Kapcsolatfelvételhez használd az adott hirdetőnél megjelenő elérhetőségeket. Az információk pontosságáért a hirdető felel.

Ha neked van magyarországi horgászboltod, horgásztavad, horgász webáruházad vagy horgásztanyád, és szeretnél ingyenesen megjelenni oldalunkon, jelezd elérhetőségünkön. A regisztráció után bármikor feltöltheted vagy módosíthatod az adataidat. Vagy ha tudsz olyan vállalkozásról amelyik nem található meg az oldalon, akkor jelezd vagy nekünk vagy az adott vállalkozásnak.

Részletes információk
A Happy Fishing honlapra történő belépéssel és regisztrációval elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket:
A Happy Fishing honlapot bárki szabadon böngészheti.

A „Mutasd mekkora” szolgáltatást csak regisztrált felhasználó veheti igénybe.
A felhasználói regisztrációt bárki kezdeményezheti.
A regisztráció során a felhasználónak nevet/becenevet, jelszót kell választania.
Valós e-mail címet kell megadni. A regisztráció után egy megerősítő e-mailt küldünk a megadott levélcímre, a levélben megtalálható lesz az aktiváló link, amely 7 napig aktív, utána a megkezdett regisztráció törlődik.

Valamennyi regisztrált felhasználó – céges és privát – kötelességei és jogai.
A sikeres regisztrációhoz a felhasználási feltételek és az adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges!
A regisztrált felhasználó felelőssége a felhasználói név és jelszó titkosságának megőrzése! Ezeket az adatokat nem adhatja ki harmadik félnek, és nem használhatja más azonosítóját, jelszavát, illetve nem kísérelheti meg más hozzáférésének használatát.
A regisztrált felhasználót teljes körű felelősség terheli a beléptető rendszerhez tartozó azonosító és jelszó párossal, illetve azon keresztül történő mindennemű tevékenységgel kapcsolatban.
A regisztrált felhasználó továbbá vállalja, hogy szükség szerint karbantartja, aktualizálja az általa megadott adatokat, hogy azok a valóságnak megfelelőek legyenek.

A sikeres regisztrációt követően a felhasználó:
Hirdetéseket rögzíthet korlátlan számban, a horgászboltok, horgásztavak, horgász webáruházak és horgásztanyák adatbázisába.
A „Mutasd mekkora” adatbázisba bármennyi horgászeseményt rögzíthet.
A hirdetésekhez, horgászeseményekhez kapcsolódó fotókat tölthet föl.
Jelszót módosíthat.
Új jelszó kizárólag a regisztrációkor megadott e-mail címre kérhető. Amennyiben elfelejtette az adminisztrációs felületre való belépéshez szükséges jelszavát, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk egy újonnan generált jelszót. Az új jelszó belépés után módosítható.

A feladott hirdetésekben nem szerepelhetnek olyan tartalmak, amelyek valamely személyhez fűződő, vagy szerzői jogokat, esetleg kegyeleti jogot, vagy a személyes adatok védelméhez való jogot sért, félrevezető vagy megtévesztő információkat tartalmaznak, vélhetően nem felelnek meg a valóságnak, tudatosan nem észlelhető (burkolt), avagy megtévesztő reklámnak minősül, az Interneten elfogadott netikett szabályaival ellentétes, vagy jó erkölcsbe ütköző tartalom, bármely hatályos jogszabályba vagy törvénybe ütközik, avagy ennek gyanúja felmerül.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult minden nem valósnak vélt tartalom, adat törlésére, illetve módosítására.
A Happy Fishing üzemeltetője mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk az oldalon szereplő információk pontosságáért.
Az üzemeltető sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállal a szolgáltatás segítségével közzétett, a felhasználók által elhelyezett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért illetve azok származásáért, helyességéért vagy valóság tartalmáért.
Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen illegális felhasználói tevékenységért!!!

A szolgáltatás segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Üzemeltető semmiféle ellenőrzést nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az oldalon a Felhasználók által elhelyezett tartalmak, információk megjelenéséből következő esetleges káresemények miatt.
Jogi problémák esetén az észrevételeket a következő e-mail címre várjuk: info[kukac]happyfishing[pont]hu

A weblap használója tudomásul veszi és elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.

A honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, a Honlap tulajdonosa szellemi alkotását képezi. A Honlapon közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.
Amennyiben Ön a saját weboldalára kíván átvenni anyagot, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a Honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyét követően a téma pontos címét feltünteti, képi elem nélkül és a cikkre mutató hiperhivatkozást helyez el a címben. Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá csak a Honlap tulajdonosának előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

© Minden jog fenntartva.

2019. január 1.

Kövess minket a Facebookon is!