happyfishing.hu
Happy Fishing - Mindent a horgászathoz

A horgászvilág hírei

Szolunáris Horgász naptár 2019 - (kinyomtatható)

Szolunáris Horgász naptár 2019 - (kinyomtatható)

Egy olyan táblázat, amelynek segítségével a horgászok meg tudják tippelni azokat a napokat, amelyek jó fogási eséllyel kecsegtetnek. A táblázat a Holdnak és Napnak az élőlényekre gyakorolt hatásán alapszik. A szolunáris naptár 2019 évre megmutatja azokat a napokat, amelyeken a horgászat eredményesebb lehet a többitől.

Hurrá, ingyen van a horgászvizsga !

Hurrá, ingyen van a horgászvizsga !

Jó hír a vizsgázni szándékozóknak, hogy az állami horgászvizsga és a vizsgabizonyítvány 2019 évtől minden alkalommal INGYENES! A horgászvizsga ugyan továbbra is kötelező, viszont díjmentes lesz. Állami horgászjegyet csak olyan magyar állampolgár kaphat, aki rendelkezik horgászvizsgával, vagy az előző évi horgászjegyét bemutatja, horgászszervezeti tagságát igazolja.

Nem kapkodták el, de megjött végre

Nem kapkodták el, de megjött végre

Jó jó értem én, volt vele mit dolgozni rendesen és oda is írták, hogy ha 30 nap múlva nem érkezik meg, akkor várjunk még 30 napot, mielőtt reklamálnánk. Ezt viszont be is tartották rendesen, ma megjött az új plasztik horgászkártyám. Ha nem néztem volna a feladót, akkor is éreztem, ebben lehet az új kártya. Nagy buzgón nyitottam is ki a borítékot, levél, ráragasztva a kártya és egy csekk. Mi a túró, nem kapták meg a befizetésem!? Ááá dehogy csak egy ügyes üzleti húzás az egyik kiadótól. Értem én, mindenki döntse el mit kezd vele.

Legújabb kártyánk a Magyar Horgászkártya

Legújabb kártyánk a Magyar Horgászkártya

Mára már valószínűleg sokan regisztráltak az igénylésére, ugyanis 2019. január 1-jétől a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. Jövőre már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen. Összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos fontos információkat, hogy segítséget nyújtsunk azoknak akik még csak ezután fogják igényelni a kártyát. Mi is a Magyar Horgászkártya?

A NÉBIH felhívja a horgászok ...

A NÉBIH felhívja a horgászok ...

- hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezésék megsértése közigazgatási eljárás megindítását eredményezheti. - A horgász köteles magánál tartani, nem nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen az állami horgászjegyet vagy a turista állami horgászjegyet és a fogási naplót, - a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen folytatott horgászat esetén a fentiek kiegészülnek a területi jeggyel is.

Kövess minket a Facebookon is!